Centenari de l’arribada del ferrocarril a les Planes de Vallvidrera

cartell-del-centenari-de-larribada-del-ferrocarril-a-les-planesEl pròxim dia 28 de Novembre fa 100 anys que el ferrocarril va arribar a Les Planes.
Per commemorar aquesta efemèride, l’Associació de veïns i cultural El Sanatori i l’Associació Mercat Cultural Vallvidrera junt amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, organitzen una Festa Noucentista el dissabte dia 26 de Novembre a les 11:30 al Centre Cívic l’Elèctric.
Hi haurà una exposició de fotografies de l’època, es podran visitar dues unitats dels trens Brill (vagons de fusta que estaran a l’estació de Les Planes), a les 12 h començarà el ball noucentista i a les 13:30 es farà un vermut per tots els assistents.

Esteu convidats per a anar de figurants i participar en els balls. Per aprendre els passos dels balls, hi ha un assaig el divendres dia 18 a les 19 h al Centre Cívic Vallvidrera.
Apunteu-vos-hi! Confirmeu per correu el vostre interès a participar-hi!