Presentació de ‘El Mercat’

Presentació de l’espai ‘El Mercat’

El 18 de desembre va tenir lloc l’acte oficial per posar en marxa el nou equipament del barri, ubicat en l’antic Mercat de Vallvidrera, en desús des de 2009.

Un cop finalitzades les obres de l’antic Mercat de Vallvidrera, el regidor del Districte Albert Batlle, va assistir el passat 18 de desembre a l’acte de presentació del nou equipament municipal, que  tindrà gestió cívica i afavorirà la dinamització del territori.

El nou espai acull temporalment les activitats del Centre Cívic de Vallvidrera – Vázquez Montalbán, a punt de començar obres de reforma, i del 10 al 19 de desembre s’hi va representar ‘Les Pastoretes de Vallvidrera’.

El nou centre  donarà resposta a les necessitats de les entitats de la zona i acollirà iniciatives cíviques i culturals. Gràcies a la seva ubicació estratègica, l’equipament impulsarà la dinamització dels barris de muntanya de Sarrià – Sant Gervasi i afavorirà la cohesió del teixit associatiu.